Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

... postavim muziku ili bilo koji fajl za download ?

Ići dole

... postavim muziku ili bilo koji fajl za download ? Empty ... postavim muziku ili bilo koji fajl za download ?

Počalji od Admin - micha56 taj Sre Okt 26, 2011 4:38 am

Muzika koju postavljamo za download može da bude samo jedno kolo i onda ne mora da se stavlja u rar ekstenziju (da se pakuje), ali ako ima više fajlova, naročito različitih (mp3, jpg, txt i sl, odnosno muzika, slike, tekst, setovi, semlovi, boje, ritmovi ...) onda je najbolje sve to pre pakovanja postaviti u jedan folder (direktorijum) i onda ceo taj folder spakovati u rar ili zip, ako Vam je lakše. Pakovanje nije problem i može da se readi direktno u Windows exploreru - desni klik na folder i Add to "naziv Vašeg foldera.rar" i on ga spakuje. Može i preko Total Commandera na sličan način.

Sad treba izabrati sajt na kome ćete postaviti tu Vašu muziku da mogu svi drugi da skidaju. Ja ovde najviše imam poverenja u Yandex (http://narod.yandex.ru/), koji je najkompletniji za upload, jer najduze drzi postavljene fajlove - najmanje 3 meseca ako niko ne skida fajlove, a ako neko skida, onda od zadnjeg skidanja opet 3 meseca.
Rar možete da postavite i ako niste registrovani, ali posle toga ne možete da ga nadjete, tako da je bolje da se registrujete i onda se pakuje sva Vaša arhiva na jednom mestu i uvek Vam je dostupna. Registracija je laka - samo pratite uputstva i sve ide preko Vašeg e-maila.

Sada kliknete na ikonicu "Храните файлы", pa na "Переити загрузке", a onda na "Select files" i nađete taj svoj rar za postavljanje, koji se nalazi negde na Vašem hard disku i pritisnite "Open" u dijalogu. Rar je postavljen za upload. Još samo treba bliže opisati rar pritiskom na tekstualnu traku "File description:", a i ne mora. Konačno pritisnete na ikonicu "Upload" i krene da se postavlja taj Vaš rar na sajt Yandex.
U zavisnosti od veličine rar-a i brzine Vašeg interneta - upload traje 2-3 minuta do 30-40 minuta.
Kada se završi - kliknete na taj Vas fajl i umesto "private" promenite da bude "public" (vidljiv za sve) i pojavi se link koji treba da zatamnite i kopirate, a onda "paste" u Vaš odgovor i to je to.

Pozdrav. koska
Admin - micha56
Admin - micha56
Administrator
Administrator

Broj poruka : 1255
Poeni : 1864
Datum upisa : 25.10.2011
Godina : 64
Lokacija : Ćuprija

https://micha56.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu